COMPARTIR

Taradell acollirà el 13 de juny la Trobada nacional de bastoners de Catalunya. L’Associació Jove Taradell Setvetes, encarregada de l’organització, està documentant la tradició dels balls de bastons a Taradell i ha recollit algunes fotografies antigues.

Avui us presentem aquesta foto de grup de l’Esbart Sant Genís i el seu grup de ball de bastons, just davant l’església Sant Genís. S’hi pot veure molts taradellencs que segur que reconeixereu ràpidament. Diríem que la foto ha de datar de mitjans dels anys 80. A veure si ens ajudeu a fer memòria amb algun detall o informació complementària.

Cada setmana anirem penjant fotos històriques dels balls de bastons per anar preparant la trobada del mes de juny. La foto ha estat facilitada per l’Arxiu Fotogràfic de Taradell.

COMPARTIR
Subscriu-te
Notifica
guest

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments