Inici Actualitat S’obren les inscripcions per al 31è Torneig d’estiu de la UD Taradell

S’obren les inscripcions per al 31è Torneig d’estiu de la UD Taradell

0
COMPARTIR

torneig-ud-taradell-2012El Torneig F-5 de Taradell, organitzat per la UD Taradell, arriba aquest any a la seva 31a edició. Tindrà les habituals categories: Prebenjamí, Benjamí, Aleví, Infantil, Cadet i Juvenil en categoria masculina i Femení Sènior i Femení Júnior en categoria femenina.

El campionat tindrà lloc al camp municipal de futbol de la Roureda durant cinc setmanes des del 29 de juny i les finals seran el 31 de juliol i l’1 d’agost. Els partits es continuaran jugant als quatre camps preparats.

Les inscripcions s’obren el dia 18 de maig fins al 19 de juny i es podran fer a Esports Estel en horari de botiga o a les oficines de la Unió Deportiva Taradell els dimarts, dimecres i divendres de 18:30h a 20:30h del vespre. Podeu ampliar la informació a la web del club.

COMPARTIR
Subscriu-te
Notifica
guest

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments