Inici Actualitat A Taradell es poden fer tres rutes autoguiades a través del mòbil

A Taradell es poden fer tres rutes autoguiades a través del mòbil

5
COMPARTIR

rutes-autoguiades-taradellA partir d’ara es poden trobar tres itineraris de Taradell a la plataforma Natural Local. Es tracta d’una plataforma digital de municipis de Catalunya amb continguts turístics per a promocionar el patrimoni local. Ofereix una aplicació gratuïta, tant per a mòbils android com iOs, per realitzar rutes amb informació bàsica sobre la seva descripció, longitud, nivell de dificultat, durada i mapa amb desnivell. També s’hi poden trobar opinions d’usuaris. Al mateix temps, ofereix informació dels punts d’interès que et trobes al llarg de l’itinerari. En el cas de Taradell són 32 punts d’interès turístic.

El principal avantatge és que et pots guardar les rutes en ‘off-line’ i, per tant, no dependre de la cobertura mòbil de l’itinerari, tenint tota la informació en tot moment.

Les tres rutes autoguiades de Taradell quie hi ha són:

Camins de carro, camins d’aigua

Cingles de bandolers

Margues i molins

Les rutes van acompanyades de recomanacions de com efectuar-les o les precaucions especials que calgui prendre. L’objectiu de l’Ajuntament de Taradell ha estat promocionar i donar a conèixer alguns dels racons del municipi. A nivell català la web disposa de 165 rutes de 53 municipis diferents.

COMPARTIR
Subscriu-te
Notifica
guest

5 Comments
més nou
més antic més votat
Inline Feedbacks
View all comments
Albert
Albert
12 maig 2015 20:10

Des de fa temps? Després de 4 anys CASUALMENT ho fan l’última abans de les eleccions, en plena campanya electoral, i dius que això es fa des de fa temps? Ric per no plorar. En quant a la notícia en si, entenc que, per ser objectius, s’hauria de dir quant ha pagat l’Ajuntament per sortir en aquesta guia doncs no crec que aquesta empresa faci aquest servei de gratis. O potser sí, però caldria aclarir-ho. Més que res per saber quina quantitat dels diners de TOTS s’ha destinat a fer campanya per un partit. Jo havia set votant de CiU… Llegeix més »

Taradellenc
Taradellenc
12 maig 2015 15:50

Allò que ERC porta al programa electoral com tantes coses que ja s’estan fent des de fa temps… No voldria ser tant crític com altra gent, però penso que algun comentari tenia raó quan diuen que no són gent prou implicada al poble… No m’extranya, són persones (almenys del 2 al 7) que no han estat implicats a gaires entitats del poble.

Jo també volia un canvi, però no em mostren gaire confiança.

Èric.

Arnau
Arnau
12 maig 2015 16:13
Reply to  Taradellenc

Èric, Marc i Marta, no cal que et vagis canviant de nom per dir el mateix. Ja sabem que el teu nom de veritat no el posaràs mai, jajaj ja sabem que tens por de perdre la cadira, però fent això encara la perdràs més, se’t veu venir de lluny 😉

Taradellenc
Taradellenc
12 maig 2015 20:57
Reply to  Arnau

Tranquil Arnau, no tinc res a amagar, no necessito canviar de nom per expressar-me del què penso i poques vegades escric en aquest bloc i si escric ho faig només amb el meu nom, perquè la majoria ho fa sense el cognom, com vostè precisament. Tampoc em preocupa el meu lloc, diria que el meu cap de gestoria no em farà fora de lloc per tenir afinitat amb Convergència. Sóc lliure d’expressar una opinió, com tu i la majoria que escriuen en aquest bloc, i al cap i a la fi tothom votarà el que vulgui. Jo penso que Convergència… Llegeix més »

Ramon Baulenas
Ramon Baulenas
12 maig 2015 23:01
Reply to  Taradellenc

Em sembla molt bé Èric, però que es necessita pedigrí per anar a unes llistes de Taradell? O has de ser de raça ària? Potser tu has de dir qui pot anar i qui no depenent de les fitxes de producció? Com dius en la teva segona intervenció (més consistent) és un simple joc de llibertat, és tant senzill com escollir la proposta que més t’agradi independentment del currículum vilatà perquè tingues molt clar que tots el integrants de les tres llistes, amb més o menys encert, volen treballar en positiu pel poble i seria absurd pensar el contrari. Agrairia… Llegeix més »