Inici Actualitat El taradellenc Jordi Mora obté el segon lloc a la prova d’obstacles...

El taradellenc Jordi Mora obté el segon lloc a la prova d’obstacles Excalibur Race

1
COMPARTIR
Jordi Mora i Albert Presegué en primer terme
Jordi Mora i Albert Presegué en primer terme
Jordi Mora i Albert Presegué en primer terme

El taradellenc Jordi Mora va participar dissabte a la primera edició de l’Excalibur Race, disputada a Andorra, assolint la segona posició general. Es tracta d’una prova d’habilitats i resistència on cal superar diferents obstacles com superar murs, travessar camps plens de fang, basses d’aigua, carregar bidons o arrossegar-se sota filats, entre d’altres.

jordi-mora-excalibur-race-20152Mora va acabar segona en la prova Excalibur Mitic que comptava amb 15 quilòmetres de recorregut i 25 obstacles i més de 1.000 metres de desnivell positiu. Va fer un temps d’1 hora 30 minuts i 8 segons. El triomf va ser per un andorrà, Francesc Carmona amb un temps d’1 hora 27 minuts i 31 segons. Cal destacar que a la prova també hi va prendre part el taradellenc Albert Presegué, que va obtenir una meritòria 16a posició amb un temps d’1 hora 41 minuts i 39 segons. La prova va estar marcada per la forta calor i hi prenien part uns 80 participants.

COMPARTIR
Subscriu-te
Notifica
guest

1 Comment
més nou
més antic més votat
Inline Feedbacks
View all comments
Ivan
Ivan
12 maig 2015 21:44

Felicitats Jordi! Ara entenc les apretades que ens fas a l’EAS! Espero arribar aviat al teu nivell.