Inici Actualitat El programa Divendres de TV3 serà a Taradell la setmana del 18...

El programa Divendres de TV3 serà a Taradell la setmana del 18 de maig

7
COMPARTIR

programa divendres tv3

Taradell serà el municipi protagonista del magazin diari de TV3 ‘Divendres’ la setmana del 18 al 22 de maig. El programa, presentat per Xavi Coral i Espartac Peran, s’emet a les tardes a partir de quarts de cinc i fa rutes per les poblacions catalanes.

En aquest cas, els dies 18, 19, 20 i 21 de maig Espartac Peran serà a Taradell on mostrarà peculiaritats del poble i entrevistarà a diferents taradellencs. El dilluns també hi haurà Màrius Serra amb la secció ‘Paraules en ruta’ sobre peculiaritats del català que es parla als llocs on el programa fa parada. Serà a les 17h a la Plaça de les Eres. Fins dimecres el plató estarà situat a la Plaça de les Eres.

D’altra banda, qui vulgui podrà assistir de públic al programa del divendres 22 de maig al plató de TV3 per veure’l en directe. Hi ha 55 places disponibles i els interessats s’han d’inscriure a les oficines de l’Ajuntament de Taradell. Un autocar els recollirà a les 14h i tornarà  a les 20h al poble gratuïtament.

COMPARTIR
Subscriu-te
Notifica
guest

7 Comments
més nou
més antic més votat
Inline Feedbacks
View all comments
Laura
Laura
12 maig 2015 21:11

Quanta raó Carme !

Carme delgado
Carme delgado
12 maig 2015 20:50

Jornada molt divertida i molt entretinguda, càmeres molt professionals que fan aquesta feina tot l’any amb eleccions o sense. Com han comentat abans perquè no ens dediquem a ser taradellencs o gitanos i deixem la política per als politics, disfrutem d’una setmana i mostrem el poble i els seus valors mostrats per diferents entitats que treballen pel poble sense pensar amb les eleccions Bona setmana

Divendres
Divendres
12 maig 2015 14:17

Estic tan content de viure a Taradell!!! És un privilegi poder viure a l’unic poble dels més de 900 que conformen el nostre país que tindrà aquest programa la setmana de les eleccions… Ara sí que podem dir que som el n.1 de Catalunya…

En serio, algú es creu que si aquest programa fos tan important per unes eleccions, el farien a Taradell?

Esteu somiant truites en veure tantes casualitats en període electoral… El món també gira sense interessos partidistes… Siguem taradellencs abans que polítics… Endavant Taradell !!!

Alfons Jiménez
Alfons Jiménez
11 maig 2015 23:24

Josep, en Jordi no parla de casualitat, parla de coincidència, i el “problema” és que les coincidències no són necessàriament casuals i ja portem moltes coincidències des de març.

Tinc ganes que s’acabin les eleccions, per poder-me alegrar de totes les actuacions i iniciatives que provinguin de l’Ajuntament sense sospitar que ho fan per electoralisme.

Només espero no haver d’esperar al febrer del 2019 per començar a veure aquestes iniciatives i actuacions, o ho tornaré a sospitar.

Em podeu dir mal pensat, ho tinc assumit.

“malpensa i encerteràs”
“qui malpensi, el cap li caigui”

Dolors Bigas
Dolors Bigas
11 maig 2015 22:17

Tastet de Gospel hi participarem el dilluns amb una petita actuació en directe des de la Plaça de les Eres.
Gràcies!

Josep Miret
Josep Miret
11 maig 2015 13:17

Segons tu Jordi sense cognom, el món s’hauria d’aturar quan hi hagués campanya electoral.
També és casualitat que en plena campanya faci uns dies magnífics, el sol surti al matí, el Barça i l’Espanyol guanyin els partits que juguen, que les flors i plantes comencin a florir i a mi no em faci mal el genoll.

jordi
jordi
11 maig 2015 11:45

Quina coincidència que precisament vinguin la setmana de campanya electoral.