Inici Actualitat El CP Taradell torna a empatar ara amb el Masquefa

El CP Taradell torna a empatar ara amb el Masquefa

0
COMPARTIR

cp-taradell-recurs-2014Partit de molts gols el que es va viure aquest dissabte al municipal del Pavelló entre el Club Patí Taradell i el Masquefa. El partit va acabar amb empat a 5.

Els visitants es van avançar a la primera meitat amb un 0 a 2 a favor, però el Taradell va ser capaç de reaccionar. Edu Genís i David Montero van marcar per posar l’empat al marcador. Tot i això, abans del descans un nou gol visitant va posar el 2 a 3 a l’electrònic.

A la represa Marçal Casadevall va tornar a posar l’empat, però els visitants, de nou, van portar la iniciativa marcant dos gols consecutius. En una falta directa i abans del final amb un segon gol el CP Taradell va aconseguir l’empat a 5 definitiu.

COMPARTIR
Subscriu-te
Notifica
guest

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments