COMPARTIR

Taradell acollirà el 13 de juny la Trobada nacional de bastoners de Catalunya. L’Associació Jove Taradell Setvetes, encarregada de l’organització, està documentant la tradició dels balls de bastons a Taradell i ha recollit algunes fotografies antigues.

Avui us presentem aquesta on es pot veure a un grup de bastoners al tram de dalt del carrer de Sant Sebastià, molt a prop de la Plaça de les Eres. Diríem que la foto ha de datar d’inicis dels anys 70, però no n’estem segurs. A veure si ens ajudeu a fer memòria amb algun detall o informació complementària.

Cada setmana anirem penjant fotos històriques dels balls de bastons per anar preparant la trobada del mes de juny. La foto ha estat facilitada per l’Arxiu Fotogràfic de Taradell.

COMPARTIR
Subscriu-te
Notifica
guest

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments