Inici Actualitat De moment hi ha una candidatura que opta a dirigir la U.D....

De moment hi ha una candidatura que opta a dirigir la U.D. Taradell

2
COMPARTIR

junta-directiva-udtaradell-2015

Aquest dimecres al vespre es formalitza oficialment la candidatura d’un grup de taradellencs, pares i mares de jugadors base del club, per optar a formar la nova junta directiva de la Unió Deportiva Taradell. Recordem que fins divendres 8 de maig es poden presentar candidatures. Tot sembla indicar que no hi haurà més candidatures i, per tant, no caldrà celebrar eleccions al club.

La candidatura està encapçalada per Albert Pujol, com a candidat a president, i l’acompanyen els següents membres: Josep Parés, Joan Puig, Santi Fuentes, Lluís Reig, Isidre Sayós, Pep Rafart, Jordi Font, Anna Rovira i Ita Roset. També hi haurà de col·laboradors a Josep Gallés i Josep Casals.

Si hi hagués més candidatures les eleccions es celebrarien el 17 de maig. Sinó aquesta candidatura presentada dirigirà el club durant els propers cinc anys.

COMPARTIR
Subscriu-te
Notifica
guest

2 Comments
més nou
més antic més votat
Inline Feedbacks
View all comments
Dani
Dani
7 maig 2015 14:53

Primer, donar gràcies a la junta que surt, per tot aquest temps que han estat davant del club.
Per altre, molt ànims a la junta que entra, coneixent a molts d´ells, segur que ho tirant endavant.
Visca el TARADELL!!!!

Guillem
Guillem
6 maig 2015 16:34

Molta sort. És important que surti gent altruista per tirar endavant les entitats del poble i a més a més el futbol tal i com està.

Conec a moltes persones i la majoria són vàlides. Espero que prenguin les desisions oportunes que no s’han pres al llarg d’aquests últims anys i que canviïn la imatge del futbol de Taradell, sinó molts pares continuarem optant per marxar a un altre poble. Cal renovar persones.

Guillem