Inici Actualitat L’atur del mes d’abril a Taradell baixa en 22 persones

L’atur del mes d’abril a Taradell baixa en 22 persones

0
COMPARTIR

aturUn total de 364 taradellencs i taradellenques estan sense feina, segons el departament d’Empresa i Ocupació de la Generalitat de Catalunya. Les dades del mes d’abril suposen una rebaixa de l’atur a Taradell, ja que al mes de març la xifra era de 386 persones. Per tant, 22 persones han trobat feina. Si ho comparem respecte al mes d’abril de 2014, la xifra encara és més favorable, ja que llavors eren 401 els taradellencs sense feina.

A nivell osonenc, l’abril registra 10.853 persones en situació d’atur, 592 persones menys que al mes de març. Fa un any n’hi havia 12.364 sense feina a la comarca d’Osona.

COMPARTIR
Subscriu-te
Notifica
guest

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments