Inici Actualitat El guitarrista Darío Barroso ofereix la 2a Nit musical a Santa Llúcia

El guitarrista Darío Barroso ofereix la 2a Nit musical a Santa Llúcia

0
COMPARTIR

nits-musicals-santa-llucia-2015

Després de l’estrena de la 2a edició del Cicle de concerts ‘Nits musicals a Santa Llúcia’ el passat 19 d’abril, aquest diumenge 3 de maig va ser el torn per al guitarrista tarragoní Darío Barroso. La Capella de Santa Llúcia, espai ideal per la seva acústica, es va omplir per escoltar el recital de guitarra clàssica que repassava la història de la música des del Renaixement fins al segle XX. El concert no seguia un ordre cronològic.

Els dos concerts restants tindran lloc el 17 i 31 de maig. El primer serà dedicat a la música de Johann Sebastian Bach amb la interpretació d’obres per a violí i cel·lo. El 31 de maig es tancarà amb el Grup Rebla’T al Centre cultural Costa i Font. El preu de l’entrada de cada concert és de 10 euros per persona.

COMPARTIR
Subscriu-te
Notifica
guest

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments