Inici Actualitat Anna Ramírez, campiona de la Titan Desert 2015

Anna Ramírez, campiona de la Titan Desert 2015

0
COMPARTIR

anna-ramirez-titan-desert-2015

La taradellenca Anna Ramírez (Primaflor Orbea Racing Team) es va proclamar aquest dissabte campiona de l’edició 2015 de la Titan Desert, la prova més dura de moutain bike. Després de sis etapes, Ramírez va imposar-se després de dominar la prova des del primer dia. Va treure tres quarts d’hora a la segona classificada, la seva companya d’equip, Mayalen Noriega.

En total, Anna Ramírez va invertir 27 hores 48 minuts i 33 segons i va guanyar tres etapes i en les altres tres va ser segona d’etapa. La prova co¡omptava amb sis etapes, la cinquena sense senyalització, pel desert del Marroc amb més de 600 quilòmetres cronometrats. Aquesta és la primera vegada que Anna Ramírez participava a la Titan Desert.

COMPARTIR
Subscriu-te
Notifica
guest

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments