Inici Actualitat La taradellenca Anna Ramírez guanya la primera etapa de la Titan Desert

La taradellenca Anna Ramírez guanya la primera etapa de la Titan Desert

0
COMPARTIR

anna ramirez titan desert

Aquest dilluns 27 d’abril va començar la desena edició de l’exigent Titan Desert, la cursa de moutain bike per etapes que es disputa entre montanyes i desert del Marroc. Entre els més de 600 participants hi ha la taradellenca Anna Ramírez, que en l’etapa d’aquest dilluns es va imposar en categoria femenina.

La primera etapa anava de Boumalne Dades fins a Maadid amb 115 quilòmetres i un total de 2.600 metres de desnivell acumulat. Anna Ramírez (Primaflor Orbea Racing Team) va completar l’etapa en sis hores i 15 minuts.

La Titan Desert és una prova d’orientació i de resistència. Així, en la cinquena etapa els participants hauran de completar-la sense cap tipus de senyalització. La prova es distribueix en sis etapes durant les quals s’han de recórrer més de 600 quilòmetres. Hi participen molts exciclistes com Melcior Mauri, l’exguanyador dell Tour de França, Oscar Pereiro, o el famós triatleta Josef Ajram.

COMPARTIR
Subscriu-te
Notifica
guest

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments