Inici Actualitat Taradell va acollir la final local del Raid dels Ausetans

Taradell va acollir la final local del Raid dels Ausetans

0
COMPARTIR

raid-ausetans-2015

Un total de 70 joves organitzats en 14 equips de diversos municipis de la Mancomunitat La Plana (Santa Eulàlia de Riuprimer, Seva, Taradell i Tona) van participar a la II fase o final local de l’edició d’enguany del Raid dels Ausetans de la categoria júnior (13-15 anys). L’activitat es va fer diumenge 26 abril al pavelló d’esports de Taradell.

raid-ausetans-20153Els joves van haver de realitzar nou proves i activitats com per exemple: la pista americana, el crit  més fort, cursa de cars, primers auxilis, canvi d’imatge, si l’encerto l’endevino, etc. Els equips que passen a la final comarcal de la categoria de 13-17 anys són Tirant lo Blanc de Santa Eulàlia de Riuprimer , Pop Corn i Brujumial de Taradell , Cogombres de Tona i Les Zurrupies de Seva. De la categoria de 18-29 anys l’equip Los Carteros de Bárcenas de Tona.

L’edició d’aquest 2015 es va iniciar la segona setmana d’abril amb el que s’anomena la fase I o competició local que té una durada d’una setmana, durant la qual cada grup va superar diverses proves. Tals com unacampanya de civisme que portava per títol “ Jo sóc jove i conscient, i tu? “, respondre un qüestionari amb preguntes relacionades amb el poble, figures humanes, etc.

raid-ausetans-20154En aquesta vuitena edició del Raid dels Ausetans hi han participat equips nous i equips ja veterans. Aquest programa comarcal promou valors de cohesió social, integració, respecte al medi ambient i a l’entorn i als diferents col·lectius que hi habiten. La final comarcal es realitzarà el cap de setmana del 9 i 10 de maig a Les Comes (L’Esquirol) on Anigami hi té les instal·lacions, i hi competiran els equips guanyadors de la final local celebrada a Taradell amb els equips guanyadors de la resta dels 21 municipis participants al Raid.

Els guanyadors de la categoria de joves entre 12 i 17 se n’aniran a Port Aventura i els guanyadors de la categoria de 18 a 29 anys gaudiran d’un cap de setmana a una ciutat Europea.

raid-ausetans-20152

COMPARTIR
Subscriu-te
Notifica
guest

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments