Inici Actualitat La poesia de Pere Quart serveix per celebrar la revetlla de Sant...

La poesia de Pere Quart serveix per celebrar la revetlla de Sant Jordi a la Biblioteca

0
COMPARTIR

espectacle-poetic-pere-quart

La Biblioteca Antoni Pladevall i Font va ser escenari aquest dimecres al vespre d’un espectacle sobre la poesia de l’escriptor Pere Quart. L’acte s’emmarcava en la celebració de la revetlla de Sant Jordi i anava a càrrec de Jaume Calatayud i Vicente Morera.

L’espectacle va barrejar música i poesia per conèixer un dels poetes i dramaturgs més importants de la literatura catalana contemporània. Un escriptor que considerava la poesia com una arma de combat des de l’exili contra la dictadura franquista i algunes classes socials. A més, cal recordar que Joan Oliver estiuejava a Taradell, tal i com vam explicar en un article.

espectacle-poetic-pere-quart2

COMPARTIR
Subscriu-te
Notifica
guest

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments