Inici Actualitat El drac apareix a la festa de Sant Jordi al carrer de...

El drac apareix a la festa de Sant Jordi al carrer de Taradell

0
COMPARTIR

sant-jordi-2015

Celebrar la diada de Sant Jordi a Taradell ja no és quelcom extrany. Les activitats de tarda s’han consolidat com una cita ineludible per a tots aquells taradellencs i taradellenques amb mainada. Aquest any, a més, van poder gaudir de la presència d’un drac realitzat per alumnes i mestres de l’escola L’Arpa.

sant-jordi-20152Durant la tarda al davant de l’església es van fer els habituals tallers proposats per les AMPA’s dels centres escolars del poble. Així, els més patits podien fer-se armadures, roses o pintar-se la cara. Tampoc hi faltaven els llibres en la parada d’intercanvi proposada per ERC Taradell. Tot seguit, el taradellenc Jordi Font, disfressat de rondellaire, va explicar la seva peculiar llegenda de Sant Jordi davant d’un amplíssim públic infantil i hi va haver una petita actuació de l’Escola de Música de Taradell.

La cercavila amb els gegants de Taradell, una banda d’animació musical i el drac van portar la mainada fins a la plaça de les Eres. Allà van poder gaudir del concert de The Penguins amb cançons infantils amb un toc de reggae.

A continuació podeu veure un recull d’imatges de la diada de Sant Jordi a Taradell.

[shashin type=”albumphotos” id=”72″ size=”small” crop=”y” columns=”max” caption=”y” order=”date” position=”center”]
COMPARTIR
Subscriu-te
Notifica
guest

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments