Inici Actualitat Taradell torna a proposar activitats al carrer per celebrar el Sant Jordi

Taradell torna a proposar activitats al carrer per celebrar el Sant Jordi

0
COMPARTIR

sant-jordi-20142Com ja és habitual en els dos últims anys la diada de Sant Jordi a Taradell tornarà a comptar amb propostes lúdiques perquè els taradellencs el gaudeixin al municipi. Totes elles, a banda de les típiques paradetes de roses i llibres, tindran lloc durant la tarda. Com a novetat hi ha l’estrena del Drac de Sant Jordi, que ha estat fabricat pels alumnes i mestres de l’Escola L’Arpa i que es passejarà pels carrers de Taradell.

Un dia abans, però, també cal destacar l’acte que tindrà lloc a la Biblioteca Antoni Pladevall i Font a les 8 del vespre que consistirà en un espectacle poeticomusical sobre la figura de Pere Quart.

sant-jordi-20143La Diada de Sant Jordi comptarà amb tallers infantils que han organitzat les AMPA’s de les escoles de Taradell i la Fundació l’Arpa. Aquests tallers començaran a les 5 de la tarda al davant de l’Església, on un any més ERC Taradell hi tindrà unes parades per fer intercanvis de llibres. Només cal portar un llibre de casa i canviar-lo per un dels que hi haurà exposats.

A 2/4 de 6 el taradellenc Jordi Font s’encarregarà d’explicar llegendes de Sant Jordi i l’Escola de Música farà una actuació. Serà el pas previ a la cercavila dels gegants que portaran tota la mainada fins a la Plaça de les Eres. Allà a partir de les 7 de la tarda hi ha previst el concert ‘Reggae per a xics’ a càrrec de The Penguins.

D’altra banda, les activitats relacionades amb Sant Jordi s’allargaran al dissabte. I és que al matí a 2/4 de 12 es presentarà el segon volum de la Història de Taradell a la Biblioteca. I durant tot el dia al davant de l’Església hi haurà un mercat del vi i formatge. I el dilluns es farà una ruta literària de Montserrat Abelló a càrrec de Som Dones. Amb sortida a les 6 de la tarda des del parc de la Font Gran.

COMPARTIR
Subscriu-te
Notifica
guest

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments