Inici Actualitat A finals d’abril estaran completades les dues pistes d’skate de Taradell

A finals d’abril estaran completades les dues pistes d’skate de Taradell

2
COMPARTIR

obres-pistes-skate

Les dues zones de Taradell on s’instal·laran pistes d’skate ja estan en obres. Al barri de Mont-rodon, just al costat de la pista de futbol sala ja s’han iniciat els treballs per a la seva construcció. Està previst que aquesta setmana s’hi faci el paviment de formigó previ a la instal·lació dels elements que permetran la pràctica de l’skate.

L’altra espai és just al davant del pavelló municipal. Aquí els treballs van més avançats, ja que hi ha el perímetre de formigó fet i, per tant, un cop sec només caldrà col·locar els mòduls. Les previsions són que a finals d’aquest mes d’abril els dos espais ja estiguin completats del tot.

obres-pistes-skate2En total hauran tingut un cost de 45.000 euros, dels quals 15.000 procedeixen d’una subvenció de la Diputació de Barcelona. La resta estaven previstos en el capítol d’inversions del pressupost del 2014 que comptava amb una partida que incloïa també les reformes de millora del pavelló d’esports que es van fer l’estiu passat i que comptava amb una subvenció del Consell Català de l’Esport de 17.000 euros per a les dues actuacions. Les pistes d’skate era una promesa feta després que diversos joves del poble ho haguessin reclamat a l’Ajuntament de Taradell feia temps.

COMPARTIR

2
Deixa un comentari

avatar
2 Fils de comentarirs
0 Respostes
0 Seguidors
 
Comentari més actiu
Missatge més comentat
2 Autors
taradellMarc Autors recents
  Subscriu-te  
més nou més antic més votat
Notifica
taradell
Convidat
taradell

Ja era hora, siii, ja era hora, enhorabona nois. Ara voldria saber per quines PRÒXIMES ELECCIONS tindrem una pista per practicar patinatge, hoquei, bàsquet, COBERTA O NO, ja que la que tenim té GOTERES i sort que està acabada de reformar. AJUNTAMENT, siguem una mica seriosos, i no penseu que el poble és tonto i que amb QUATRE FLORETES, estarem contents, noooo. El que volem és un alcalde que faci les obres i tot el que calgui al poble, quan és el moment i no abans de les eleccions per guanyar vots, NO. Lluís una mica d’ètica.

Marc
Convidat
Marc

Ja era hora. Des del 2007 que ho demanem. I ara que he sentit que venen eleccions ens ho inaugureu? Té tela la cosa …