COMPARTIR

Avui dins d’aquest apartat us presentem una nova fotografia de l’Arxiu Fotogràfic de Taradell, a partir de la cessió de fotos de l’Arxiu de Daniel Molsosa. L’objectiu és que ens ajudeu a documentar-les, aporteu detalls, noms de persones, dates, què representen… per recuperar la nostra memòria històrica.

La informació ens la podeu facilitar via comentari o anant a l’Arxiu Fotogràfic de Taradell, situat a la Biblioteca, els dilluns, dimecres i divendres de 4 a 7 de la tarda. El telèfon és 93 880 10 56.

Avui us mostrem una fotografia d’un grup d’escolans de l’Escolania de Taradell. No sé si hi reconeixeu algú o sabeu a què fa referència. Cada persona porta un número per ajudar a la identificació.

COMPARTIR
Subscriu-te
Notifica
guest

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments