Inici Actualitat Obert el procés electoral per canviar de junta a la UD Taradell

Obert el procés electoral per canviar de junta a la UD Taradell

0
COMPARTIR

camp-udtaradell

La Unió Deportiva Taradell ja té obert el termini de convocatòria d’eleccions a la junta directiva. Això vol dir que es poden presentar candidatures per optar al relleu de junta, ja que els actuals membres no segueixen.

Els requisits per presentar-se estan publicats a la web del club. El termini s’acaba el proper 8 de maig. En cas que hi hagi més d’una candidatura les eleccions es celebrarien el 17 de maig d’11 a 14h al local social del club. Si només n’hi ha una, només caldrà proclamar-la com a guanyadora. De moment, sembla ser que només hi haurà una candidatura que optarà a gestionar el club en els pròxims cinc anys. L’objectiu és constituir un grup de gent ampli per fer-se càrrec de tots els aspectes del club.

junta-udtaradellL’actual junta directiva que ha governat el club des del 2010 està formada per Albert Freixas, Jordi Prat, Toni Atència, Josep Serracanta, Albert Rovira i Joan Puig.

COMPARTIR
Subscriu-te
Notifica
guest

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments