Inici Actualitat Mireia Pena guanya l’or en figures obligatòries al campionat de Catalunya de...

Mireia Pena guanya l’or en figures obligatòries al campionat de Catalunya de patinatge artístic

0
COMPARTIR

mireia-pena-or-catala-figures-obligatories-2015

La taradellenca Mireia Pena (CP Parets) va participar aquest passat cap de setmana al Campionat de Catalunya de patinatge artístic, celebrat a Mollet del Vallès. Hi va prendre part en la modalitat de figures obligatòries en categoria cadet on va obtenir l’or. Mireia Pena va realitzar quatre figures, assolint 263 punts, 12 d’avantatge respecte a la segona classificada.

A principis del mes de març ja va guanyar aquesta mateixa disciplina al campionat provincial de Barcelona. El 2014 va ser plata en figures obligatòries en el mateix campionat català.

Properament la taradellenca participarà, com a integrant de la selecció catalana, al Campionat d’Espanya, que es disputarà a Cassà de la Selva el cap de setmana del 26 al 28 de juny. Abans, el 15 de maig, serà a Freiburg per participar al campionat internacional German Cup 2015, amb la selecció espanyola de patinatge.

COMPARTIR
Subscriu-te
Notifica
guest

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments