Inici Actualitat El politòleg Josep Maria Reniu parlarà de la futura República catalana a...

El politòleg Josep Maria Reniu parlarà de la futura República catalana a Taradell

0
COMPARTIR

josep-maria-reniuEl politòleg osonenc i actualment membre del Consell Assessor per a la Transició Nacional (CATN), Josep Maria Reniu, participarà aquest dijous al vespre en un acte organitzat per ERC Taradell. Es tracta d’una xerrada-debat sota el títol “Textos per a la futura República Catalana”, elaborats pel CATN. Serà a 2/4 de 9 del vespre al Centre cultural Costa i Font.

L’acte servirà per parlar de l’actualitat política, dels informes del CATN i del nou país. Es tancarà amb un refrigeri per a tots els presents. La xerrada s’emmarca en les activitats que ERC Taradell organitza cada any al voltant de la diada de Sant Jordi. L’any passat es va presentar el llibre ‘El General Prim’ d’Arnau Cònsul.

COMPARTIR
Subscriu-te
Notifica
guest

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments