Inici Actualitat La UD Taradell fa mèrits per guanyar però veu com el Lliçà...

La UD Taradell fa mèrits per guanyar però veu com el Lliçà de Vall empata al final

0
COMPARTIR

udtaradell-llicavall2015

Un gol visitant quan ja passaven tres minuts del temps reglamentari va deixar aquest dissabte sense els tres punts a la Unió Deportiva Taradell. Els taradellencs van fer mèrits per endur-se la victòria després de capgirar un 0 a 2 en contra.

La primera mitja hora del primer temps va ser molt bona, tenint en compte els últims partits. El Taradell va fer mèrits per marcar. Primer ho va intentar Pau engaltant un xut exterior que va sortir fregant el travesser. Tot seguit, en una pilota llarga Marçal va estar a punt de marcar però el porter visitant va rebutjar a córner. Cap a l’equador de la primera meitat els visitants van fer les primeres arribades perilloses i al minut 33 van fer el 0 a 1. En una pilota llarga el davanter s’anticipa al rebuig de Pujol i va batre Nil amb un xut creuat.

A partir d’aquí, tot i una ocasió de Pedrón que el porter va salvar, el Taradell va acusar el gol. Els visitants van ser superiors i poc abans del descans va arribar el segon. Jugada per la dreta que acaba amb un xut des de la frontal que Nil desviava, però la pilota després de tocar a la base del pal era aprofitada per un davanter per marcar a plaer de cap.

udtaradell-llicavall20152A la segona meitat, molt moviment. Al primer minut va arribar l’1 a 2 en una pilota desviada per la defensa visitant que va agafar a contrapeu al porter i es va convertir en gol. Als 5 minuts Marçal va desaprofitar una passada de la mort de Pedrón, xutant massa alt amb tota la porteria a l’abast. A partir d’aquí van arribar uns minuts de descontrol amb cap dominador.

La jugada clau va ser al minut 67. Una centrada per l’esquerra la va rematar Jordi Pladevall i un defensa va desviar la pilota amb les mans. Penal i expulsió. Pau va fer el 2 a 2. I enmig de la bogeria una pilota llarga per Carrillo a la dreta, la va controlar amb el peu i va superar el porter amb una impecable vaselina. Era el minut 74 i el Taradell es va posar 3 a 2.

Fins al final els visitants van buscar l’empat amb insistència. I quan ja es demanava el xiulet final, en un córner, va arribar l’empat després que la pilota arribés desviada al segon pal.

Un empat que manté cuer al Taradell, però que canvia la dinàmica negativa de resultats i joc vist en les últimes jornades.

COMPARTIR
Subscriu-te
Notifica
guest

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments