COMPARTIR

Avui dins d’aquest apartat us presentem una nova fotografia de l’Arxiu Fotogràfic de Taradell, a partir de la cessió de fotos de l’Arxiu de Daniel Molsosa. L’objectiu és que ens ajudeu a documentar-les, aporteu detalls, noms de persones, dates, què representen… per recuperar la nostra memòria històrica.

La informació ens la podeu facilitar via comentari o anant a l’Arxiu Fotogràfic de Taradell, situat a la Biblioteca, els dilluns, dimecres i divendres de 4 a 7 de la tarda. El telèfon és 93 880 10 56.

Avui us mostrem una fotografia d’un grup d’armats participant en la Processó de Dijous Sant. S’hi poden veure els integrants taradellencs. No sé si hi reconeixeu algú o sabeu a què fa referència. Cada persona porta un número per ajudar a la identificació.

COMPARTIR
Subscriu-te
Notifica
guest

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments