Inici Actualitat La taradellenca Elena Huguet guanya un or i una plata als campionats...

La taradellenca Elena Huguet guanya un or i una plata als campionats d’Espanya d’esquí

0
COMPARTIR
elena-huguet-plata-espanya-2015
L’Elena és la primera per l’esquerra.

Si fa quasi un any la taradellenca Elena Huguet va pujar al podi amb un subcampionat d’Espanya, aquest passat dilluns va millorar en l’edició 2015. Huguet va aconseguir dues medalles als campionats d’Espanya d’esquí adaptat que es disputaven al Pas de la Casa.

La taradellenca, en la categoria de persones amb discapacitat visual, va quedar en primera posició en la prova d’eslàlom (al 2014 va ser plata) i va aconseguir la plata en la prova de gegant, repetint l’èxit de l’any anterior. Cal destacar que als campionats hi participaven els 50 millors esquiadors de l’estat amb discapacitat visual i física.

COMPARTIR
Subscriu-te
Notifica
guest

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments