Inici Actualitat El president de la Generalitat, Artur Mas, inaugura dissabte l’Espai d’Aigua i...

El president de la Generalitat, Artur Mas, inaugura dissabte l’Espai d’Aigua i Salut de Taradell

0
COMPARTIR

piscina-petitaEl president de la Generalitat de Catalunya, Artur Mas, inaugurarà aquest dissabte a les 10 del matí el nou Espai d’aigua i salut de Taradell. L’acte també comptarà amb la presència del president de la Diputació de Barcelona, Salvador Esteve. També es preveu la presència del Conseller de Presidència i taradellenc, Francesc Homs.

Primer de tot es farà una visita amb les autoritats per les instal·lacions, i a continuació hi haurà els parlaments oficials i la descoberta de la placa commemorativa.

Durant tot el dia, qui vulgui podrà visitar les noves instal·lacions esportives que compten amb piscina coberta, gimnàs, espai d’activitats dirigides i sala de fitness. Hi haurà demostracions i piscolabis per als presents.

L’equipament començarà a funcionar el proper 1 d’abril. amb els abonats que han aprofitat la promoció d’obertura que els ofereix la matrícula i un mes gratuït. Aproximadament, ja hi ha uns 700 abonats.

COMPARTIR
Subscriu-te
Notifica
guest

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments