COMPARTIR

Avui us presentem una nova foto històrica de Taradell de l’arxiu fotogràfic de Daniel Molsosa i Vall-llovera. Les fotos ens les cedeix en en Jaume Molsosa, el seu fill, per reviure el nostre passat.

Aquesta foto data del maig de 1954 i retrata una sortida de taradellencs fins al Pedró de les Alades a Bellmunt (Sant Pere de Torelló). En Jaume ens escriu això:

“L’any 1954 va ser declarat Any Marià i mossèn Jaume Mogosa, aleshores rector de Taradell, va organitzar pelegrinatges a diferents santuaris dedicats a la Marededéu. Aquesta canalla de la fotografia són taradellencs que van pujar fins a Bellmunt i va fer una aturada al pedró de les Alades.”

Nota: Si algú pot aportar dades sobre llocs, persones, fets…. o vol fer un comentari, serà molt benvingut, per tal de completar millor les fotografies i el seu significat. Al mateix temps si en volgués alguna còpia es pot posar en contacte amb nosaltres al mail: info@taradell.com

COMPARTIR
Subscriu-te
Notifica
guest

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments