Inici Actualitat La Biblioteca Antoni Pladevall dedica un mes a la poesia i al...

La Biblioteca Antoni Pladevall dedica un mes a la poesia i al poeta Pere Quart

0
COMPARTIR

Amb motiu del Dia Mundial de la Poesia, que es commemora el 21 de març, la Biblioteca Antoni Pladevall i Font ha encetat un conjunt d’activitats poètiques durant un mes que s’enllaçaran amb l’Abril poètic. Des de divendres passat a través de la web i del seu perfil de facebook es van emetent petits vídeos on usuaris recitaven el poema commemoratiu d’enguany ‘L’illa escrita” del poeta Jaume Pont en diferents llengües.

Aquest proper divendres 27 de març a les 8 del  vespre s’inaugurarà una exposició de poemes d’autors locals amb una lectura dramatitzada dels poemes a càrrec del grup Canya que no és conya.

L’abril poètic

Ja en ple mes d’abril el 16 es farà un club de lectura a càrrec de Lluís Rovira centrat en la vessant poètica de l’escriptor Pere Quart, que recordem va estiuejar durant molts anys a Taradell.

joan-oliver-pere-quartEl 17 d’abril tindrà lloc la cloenda dels tallers de poesia que fan els escolars de 5è i 6è de Taradell. Es posarà en escena l’espectacle poètic “La nit” a partir de les 7 de la tarda al Centre cultural Costa i Font. El 21 d’abril l’hora del conte també serà poètica amb “El follet Quimet” a càrrec d’Arnau Armengol. I es tancarà el mes amb un espectacle poetico-musical de Jaume Calatayud i Vicente Monera amb el títol “Joan Oliver, l’home/Pere Quart, el poeta” a la Biblioteca el 22 d’abril a les 8 del vespre.

COMPARTIR
Subscriu-te
Notifica
guest

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments