Inici Actualitat La taradellenca Mireia Montaña guanya tres ors en natació al Girosona aleví

La taradellenca Mireia Montaña guanya tres ors en natació al Girosona aleví

0
COMPARTIR

mireia montaña girosona 2015

Les instal·lacions del GEiEG van acollir aquest dissabte passat el Campionat provincial de natació aleví Girosona. En aquest torneig la taradellenca Mireia Montaña (CN Vic) va aconseguir quatre podis amb tres primeres posicions.

Va aconseguir el triomf en la prova de relleu femení 4×50 papallana, el relleu femení 4×50 esquena, i el relleu mixte 4×50 crol. També va obtenir un altre podi amb la segona posició en el relleu femení 4×50 crol. I finalment, una quarta posició en la prova individual de 100 metres papallona.

mireia montaña girosona 20152

COMPARTIR
Subscriu-te
Notifica
guest

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments