COMPARTIR

Avui dins d’aquest apartat us presentem una nova fotografia de l’Arxiu Fotogràfic de Taradell. L’objectiu és que ens ajudeu a documentar-les, aporteu detalls, noms de persones, dates, què representen… per recuperar la nostra memòria històrica.

La informació ens la podeu facilitar via comentari o anant a l’Arxiu Fotogràfic de Taradell, situat a la Biblioteca, els dilluns, dimecres i divendres de 4 a 7 de la tarda. El telèfon és 93 880 10 56.

Avui us mostrem una fotografia centrada en el món del teatre. S’hi poden veure membres de teatre de Taradell, de diversos grups, que van representar l’obra ‘Mar-i-cel’ a Falange. No sé si hi reconeixeu algú o sabeu a què fa referència. Cada persona porta un número per ajudar a la identificació.

COMPARTIR
Subscriu-te
Notifica
guest

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments