Inici Actualitat L’Ajuntament de Taradell exposa com funcionarà la piscina coberta

L’Ajuntament de Taradell exposa com funcionarà la piscina coberta

0
COMPARTIR

piscina-coberta-2015

El Centre cultural Costa i Font acollirà aquest divendres a les 9 del vespre un acte obert per explicar els últims detalls de la piscina coberta. L’acte servirà per donar a conèixer com serà l’equipament, de quins espais disposarà i quines seran les quotes per als abonats. Al mateix temps, també s’explicaran les activitats que s’hi podran realitzar. L’equipament ja està pràcticament acabat.

Durant l’acte que, segurament comptarà amb un membre de l’empresa (Fundació Claror) que assessora l’ajuntament amb la gestió de l’equipament, també s’informarà de la data de la seva entrada en funcionament. I és que la seva inauguració oficial segurament tindrà lloc el dissabte 28 de març amb una jornada de portes obertes per a tots els vilatans.

COMPARTIR
Subscriu-te
Notifica
guest

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments