Inici Actualitat Mireia Pena guanya el campionat de Barcelona de figures obligatòries en categoria...

Mireia Pena guanya el campionat de Barcelona de figures obligatòries en categoria cadet

0
COMPARTIR
mireia pena campiona bcn figures obligatories-2015
Mireia amb Oscar Molins (entrenador CP Parets) i Pau Gracia (campió cadet masculí)

La taradellenca Mireia Pena (CP Parets) es va proclamar aquest cap de setmana campiona de Barcelona de patinatge artístic en la modalitat de figures obligatòries en categoria cadet. La prova es va disputar al pavelló de Sant Vicenç de Torelló.

Cal destacar que Pena l’any passat va ser subcampiona d’Espanya de l’especialitat. Aquest cap de setmana va ser molt regular en l’execució de les quatre figures i va aconseguir un total de 251,20 punts. Això li suposa tenir assegurada la seva participació al campionat de Catalunya, que es celebrarà a Mollet del Vallès.

A més, per segon any consecutiu ha estat seleccionada, com a representant de la selecció de la Federació Espanyola de Patinatge, per disputar la Copa Alemanya (International German Cup 2015), que es celebrarà a Freiburg-Alemanya a mes de maig.

COMPARTIR
Subscriu-te
Notifica
guest

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments