Inici Actualitat El Centre Excursionista celebra diumenge la tradicional botifarrada sorpresa

El Centre Excursionista celebra diumenge la tradicional botifarrada sorpresa

0
COMPARTIR

botifarrada-centre-excursionistaAquest diumenge a partir de les 8 del matí el Centre Excursionista de Taradell celebrarà la tradicional botifarrada. L’activitat té el principal al·licient que el lloc on es celebrarà és sorpresa.

Així, tothom qui hi vulgui participar s’ha de presentar al local social a les 8 del matí. Prèviament, haurà d’haver fer la inscripció per tenir una previsió de participants. Els socis del CET ho tenen gratuït, mentre que per la resta de gent el preu és de 5 euros.

Tant el lloc com el recorregut a peu són una sorpresa.

COMPARTIR
Subscriu-te
Notifica
guest

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments