Inici Actualitat Albert Pujol i Laura Carrera s’imposen en 22km a la 5a Cursa...

Albert Pujol i Laura Carrera s’imposen en 22km a la 5a Cursa dels gitanos de Taradell

0
COMPARTIR

cursa-gitanos-20152

Victòria per a un taradellenc en la cursa de 22 quilòmetres de la 5a edició de la Cursa dels Gitanos de Taradell. Albert Pujol es va imposar aquest diumenge amb un ritme molt alt i aturant el cronòmetre en 1 hora 41 minuts i 33 segons. A nivell femení el triomf va ser per Laura Carrera de Torelló que va tardar 2 hores 15 minuts i 1 segon.

cursa-gitanos-2015-podi-femeni-22kmEn la prova masculina Albert Pujol va portar la iniciativa en tot moment i ja al quilòmetre deu portava un minut de diferència respecte als perseguidors. La segona posició va ser pel rodenc Jonatan Mora (1h43’10”) i en tercera posició va arribar el torellonenc Gabriel Crosas (1h45’15”). També cal destacar la desena posició de Marc Clapés.

En l’apartat femení, per darrera de Carrera va arribar Ahlam Elkadi d’Ullastrell (2h19’29”) i tercera va ser la torellonenca Laura Bardolet (2h19’51”).

cursa-gitanos-2015-podi-masculi-10kmEn la cursa curta, la de 10 quilòmetres, la cosa va estar més ajustada. El triomf va ser pel manlleuenc Dani Parés (46’31”), seguit pel corredor de Santa Coloma de Farners Víctor Da Costa (47’07”) i el taradellenc Albert Godayol (47’57”). Cal destacar que la tercera posició es va decidir en un apassionant sprint entre Godayol i Alfons Morcillo. Tots dos van estar separats per mil·lèssimes i al final l’organització va decidir premiar als dos participants.

cursa-gitanos-2015-podi-femeni-10kmEn l’apartat femení victòria per la vigatana Anna Comet (51’34”) que va arribar molt destacada. La segona posició va ser per la corredora de Calldetenes Elisabet Casany (56’32”) i tercera va ser Maria Gil de l’Ametlla del Vallès (56’34”). La primera taradellenca va ser Laia Miralpeix (1h09’14”).

Cal destacar que la cursa de 22 quilòmetres van acabar-la 129 participants i que la de 10 quilòmetres la van completar 98 participants. Podeu consultar les classificacions en aquest enllaç del Centre Excursionista Taradell. A continuació podeu veure una àmplia galeria d’imatges de la cursa.

[shashin type=”albumphotos” id=”66″ size=”small” crop=”y” columns=”max” caption=”y” order=”date” position=”center”]
COMPARTIR
Subscriu-te
Notifica
guest

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments