Inici Actualitat ‘La Ruleta Russa’ enceta dissabte la 14a Mostra de Teatre amb cafè

‘La Ruleta Russa’ enceta dissabte la 14a Mostra de Teatre amb cafè

4
COMPARTIR

teatre-ruleta-russa

Amb un recull de contes de l’escriptor rus Anton Txèkhov s’enceta aquest dissabte la 14a edició de la Mostra de Teatre amb cafè de Taradell. Durant quatre setmanes, majoritàriament del mes de març, es posaran en escena diverses propostes teatrals.

La primera serà “La Ruleta russa” i anirà a càrrec del grup Helena Teatre de la Vila de Gràcia. Sota la direcció de Pep Pla, estiuejant a Taradell, un grup de 12 actrius i actors interpretaran un total de 25 personatges que busquen la felicitat en vuit contes humorístics. La posada en escena serà a 2/4 de 7 de la tarda i el preu de l’entrada és de 5 euros i inclou una consumició.

La següent representació tindrà lloc el diumenge 15 de març a la mateixa hora. Es tracta de “Confidències (Mai no és tard)” a càrrec del grup Ara Teatre? de Sant Eugènia de Berga. Sota la direcció de Josep Roma, és una obra divertida amb personatges en situacions embolicades.

El 22 de març es posarà en escena “El Tinent d’Inishmore” a càrrec de Ventall Teatre de Vic i amb la direcció de Jordi Arqués i Xevi Font. Una comèdia negra amb situacions absurdes.

Finalment, el diumenge 29 de març es tancarà el cicle amb “El Cafè del Centro” a càrrec de l’Agrupació Teatral Sentfores. Una història centrada en un bar de poble on s’ha de visionar la gravació de “El Foraster” de TV3.

Aquí podeu veure un petit vídeo de la primera obra que es representarà:

COMPARTIR
Subscriu-te
Notifica
guest

4 Comments
més nou
més antic més votat
Inline Feedbacks
View all comments
MA.CARME SAÑE PLADEVALL
MA.CARME SAÑE PLADEVALL
3 març 2015 21:27

Vàrem disfrutar de valent… L’obra divertida, i els actors fantàstics. Espero que feu més coses i ens les deixeu gaudir. Gràcies

M.Dolors Casassas Franch
M.Dolors Casassas Franch
2 març 2015 0:07

Per molts anys! M’ho vaig passar molt bé!! Jo vaig quedar tan satisfeta com vosaltres. Gràcies

Helena Teatre
Helena Teatre
1 març 2015 21:10

El grup Helena Teatre vol agrair a totes les persones que vàreu venir a veure’ns els seus aplaudiments, a en Joan Puig i als tècnics per la seva professionalitat i ajuda i a l’Ajuntament de Taradell per convidar-nos.

Ens agradaria pensar que vàreu quedar tan satisfets com nosaltres.

Pere Pastor Alemany
Pere Pastor Alemany
24 febrer 2015 23:40

I no hi ha cap representant local?