Inici Actualitat Una xerrada i una exposició a la Biblioteca de Taradell mostraran el...

Una xerrada i una exposició a la Biblioteca de Taradell mostraran el dia a dia de les ètnies d’Etiòpia

0
COMPARTIR

expo-etnies-etiopia

‘Retorns als orígens: viatge a la vall de l’Omo’ és el títol de la xerrada que tindrà lloc aquest dimecres al vespre a la Biblioteca Antoni Pladevall i Font de Taradell. Tot seguit, s’inaugurarà l’exposició de fotografies que visualitzen el tema de la xerrada.

Es tracta d’una quarantena de fotografies que mostren el dia a dia de quatre ètnies del sud d’Etiòpia i que van copsar dos catalans en un viatge. Cèlia López serà l’encarregada de la xerrada i projecció d’imatges. Ella és coautora del blog de viatges Quaderns de bitàcola, especialitzat en viatges arreu del món.

La xerrada i l’exposició mostren les diferències entre aquestes quatre ètnies (suri, hamer, arbore i dassanech), tot i estar geogràficament molt properes. L’acte començarà a 2/4 de 8 del vespre.

 

COMPARTIR
Subscriu-te
Notifica
guest

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments