Inici Actualitat Els Amics de Santa Llúcia inicien dissabte el 1r Cicle de xerrades...

Els Amics de Santa Llúcia inicien dissabte el 1r Cicle de xerrades musicals

0
COMPARTIR

Cartell-cicle-xerrades-sta-lluciaAquest dissabte a la tarda tindrà lloc la primera sessió del Cicle de xerrades musicals que proposen els Amics de Santa Llúcia. Sota el títol ‘Augmenta el plaer’, la iniciativa s’estrena a Taradell. En total hi haurà tres sessions que juntament amb la d’aquest dissabte es faran el 21 i 28 de febrer. Totes elles a les 5 de la tarda.

Les xerrades tindran lloc al Centre cultural Costa i Font i costaran 3 euros. Els socis de l’entitat tenen l’entrada gratuïta. Les xerrades se centraran en instruments de l’orquestra, formacions instrumentals i música vocal.

COMPARTIR
Subscriu-te
Notifica
guest

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments