Inici Actualitat La UD Taradell no té cap opció en el derbi contra el...

La UD Taradell no té cap opció en el derbi contra el Tona

0
COMPARTIR

ud-taradell---tona-20152

Derrota per 0 a 4 de la Unió Deportiva Taradell en el derbi d’aquest dissabte a la Roureda contra el Tona. Dos gols en cada part van certficar la victòria dels visitants.

El partit va començar amb domini visitant, que al minut 6 va aprofitar una indecisió defensiva per fer el 0 a 1. Juvanteny era més contundent en una pilota dividida en l’extrem esquerre de l’àrea gran i entrant sol superava Nil amb un xut ajustat. A partir d’aquí el partit, però, es va igualar més. Moltes faltes, aturades en el joc i protestes. Però poques ocasions per part dels dos equips. Només alguna pilota penjada de forma aïllada.

ud-taradell---tona-2015utJust abans del descans va arribar un dels cops psicològics. El Tona, per mitjà d’Eloi, va fer el 0 a 2 al minut 44. Però l’àrbitre es va empassar una falta prèvia a Jordi Pladevall, quan en rebutjar la pilota era colpejat per un contrari. La jugada va continuar i va suposar el 0 a 2.

A la represa el Taradell va començar amb més empenta. Semblava que podria escurçar diferències, sobretot, quan al minut 49 Eloi era expulsat per segona targeta groga. El jugador del Tona tocava la pilota perquè el seu company traiés una falta, però l’àrbitre va interpretar que ja posava la pilota en circulació sense que ell ho indiqués. En la mateixa acció, l’entrenador del Tona era expulsat.

Però l’alegria local va durar poc, ja que en una acció combinada Mendo feia el 0 a 3 superant en l’u contra u a Nil, aixecant-li lleugerament la pilota. Era el minut 55. Després d’aquest gol poc a destacar. El Taradell més amb el cor que amb jugades amb sentit ho va intentar. Però no va crear gaire perill. Al minut 78 Pujol deixava el Taradell amb 10 jugadors en veure la segona groga.

Ja en temps de descompte Juvanteny feia el definitiu 0 a 4, amb un xut creuat des de l’esquerra.

COMPARTIR
Subscriu-te
Notifica
guest

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments