Inici Actualitat L’humorista Pep Plaza serà el pregoner del Carnaval de Taradell 2015

L’humorista Pep Plaza serà el pregoner del Carnaval de Taradell 2015

0
COMPARTIR

pep-plazaPep Plaza, molt conegut per la seva faceta, sobretot, d’humorista i imitador de personatges serà el pregoner del Carnaval de Taradell 2015, que tindrà lloc el dissabte 21 de febrer. Plaza agafa el relleu del periodista Quim Morales, presentador i director del programa de Rac1 La segona hora.

El pregó de Plaza es farà a les 7 d ela tarda i donarà el tret de sortida a la rua de la disbauxa. Un pregó on no hi faltaran les sorpreses i que servirà per commemorar el cinquè aniversari del Carnaval des que Ràdio Taradell n’és l’entitat organitzadora. Plaza també formarà part del jurat que s’ubicarà en un punt de recorregut per valorar les tres millors carrosses i la millor comparsa.

La rua de Carnaval començarà just després del pregó de Pep Plaza. La primera carrossa serà la de Ràdio Taradell, amb el Rei o Reina Carnestoltes, que estarà acompanyat per Reietó o Reietona, una iniciativa que es va engegar des de l’edició passada.

Canvi de lloc per la concentració

carnaval-20142Enguany i a causa de les obres a l’Avinguda Mossèn Cinto Verdaguer, la concentració es farà a la Ronda dels Vilademany i en conseqüència, es canviarà l’inici del recorregut. Des de la Ronda dels Vilademany s’anirà cap al carrer de la Font del Xumet, baixarà pel carrer Catalunya on s’enllaçarà amb la carretera de Balenyà. A continuació es passarà pel passeig de Sant Genís, la carretera de Mont-rodon, el passeig Domènec Sert, la carretera de Balenyà, el carrer de la Vila, el carrer Catalunya, l’avinguda Montseny, el carrer Sant Sebastià, la plaça de les Eres i la carretera de Balenyà. La rua acabarà, altre cop, al monument de l’Atlàntida.

Un cop acabi l’exhibició de carrosses, el Carnaval continuarà a Can Costa. Primer, a la sala gran, on es repartiran entrepans per als membres de les carrosses, i es lliuraran els premis. I, a partir de les 10 de la nit, la festa acabarà a la Carpa de Can Costa.

Us recordem que la inscripció de carrosses i comparses s’obre aquest diumenge 1 de febrer i s’allarga fins el 18 de febrer. Es pot fer a les oficines de l’Ajuntament de Taradell, a El Cafè de Can Costa o enviant un correu a rtaradell@gmail.com.

COMPARTIR
Subscriu-te
Notifica
guest

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments