Inici Actualitat Ja es pot fer la inscripció per a la 5a Cursa dels...

Ja es pot fer la inscripció per a la 5a Cursa dels Gitanos de Taradell

0
COMPARTIR

4-cursa-gitanos

El CET L’Enclusa ja ha obert les inscripcions per a la cinquena edició de la Cursa dels Gitanos. La prova tindrà lloc el diumenge 1 de març i, com sempre, hi haurà dos recorreguts: un de 10 quilòmetres i un de 22.

Les places estan limitades a un màxim de 400 participants i les inscripcions es tanquen el 26 de febrer. El preu és de 12 euros si es fa la inscripció abans del 22 de febrer. Durant l’última setmana i el mateix dia de ka cursa el preu serà de 20 euros, si hi ha places disponibles.

Pel que fa a la cursa, el recorregut serà de muntanya amb sortida i arribada al pavelló d’esports El Pujoló. La sortida de la prova llarga es farà a 2/4 de 10 del matí i la curta a les 10. Els participatns tindran entrepà i un obsequi a l’arribada i servei de massatges, dutxes i bar.

COMPARTIR
Subscriu-te
Notifica
guest

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments