Inici Actualitat Tot a punt per a la Festa Major d’hivern de Taradell

Tot a punt per a la Festa Major d’hivern de Taradell

0
COMPARTIR

fm-hivern-20142No hi ha treva i ja hi ha programades activitats emmarcades amb la Festa Major d’hivern de Taradell, més coneguda popularment com la Festa de Sant Sebastià. Les activitats, tot i que es concentren el dia 20 de gener, ja comencen aquest divendres amb el lliurament del 7è Premi Ajuntament de Taradell al millor treball de recerca de batxillerat a les 8 del vespre.

Aquest dissabte a les 11 del matí a la Biblioteca Antoni Pladevall i Font també es farà un dels actes ja tradicionals. La projecció del documental que el Grup de Recerca de Taradell ofereix a partir de les entrevistes a gent gran que ha anat fent durant l’any. En aquest cas estarà dedicat a l’escola del Colomer, parlant dels 19 anys de vida (1942-1961) d’aquesta escola situada al Mas El Colomer i de la seva única mestra, Josefa Llopart. També es projectarà un audiovisual amb fragments de les entrevistes de vida fetes durant el 2014. Des del 2009 s’han enregistrat unes 170 entrevistes amb l’objectiu de recollir i difondre informació sobre vivències i records de la gent gran del poble.

Ball com a novetat

Una de les novetats és que aquest dissabte es farà ball al Centre cultural Costa i Font. Serà a partir d’1/4 d’11 de la nit amb una vetllada gratuïta recordant música dels anys 60, 70, 80 i 90. La proposta innovadora anirà a càrrec d’Albert Malla, director i dj del programa radiofònic Cocodril Club d’Ona Catalana, amb qui va guanyar el premi Ondas el 2002. Albert Malla és un especialista de música pop-rock de tots els temps i, de ben segur, aconseguirà fer passar una bona nit als presents.

El diumenge a la tarda a les 6 s’hi farà un concert del ‘Messies’ amb la participació de l’Orfeó Vigatà, la Coral Madrigalistes de Catalunya i l’Orquestra ‘L’Inquietudine’.

La resta d’activitats ja es centraran el dimarts 20 de gener. Hi haurà la tradicional i popular xocolatada a partir de les 10 del matí al carrer Sant Sebastià i, tot seguit, una cercavila amb gegants pels carrers del poble. A les 12 del migdia es farà el Ball del Ciri i danses tradicionals a la plaça de les Eres. Tancarà els actes l’espectacle infantil ‘Marremango’ dels Pepsicolen a can Costa a 2/4 de 6 de la tarda.

El següent dissabte 24 de gener es farà la Festa del Motor a partir de les 9 del matí a l’aparcament de la Coma del Reig.

COMPARTIR
Subscriu-te
Notifica
guest

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments