Inici Actualitat Unes 600 persones en el primer concert a Taradell de Tastet de...

Unes 600 persones en el primer concert a Taradell de Tastet de Gospel després d’Oh Happy Day

0
COMPARTIR

tastet-gospel-tonis-2015

La formació taradellenca Tastet de Gospel es va retrobar aquest diumenge amb el públic de Taradell, coincidint amb la Festa dels Tonis de Taradell. Era la primera vegada que actuava a Taradell després de la seva participació al concurs de TV3 ‘Oh Happy Day’. Abans ho havia fet feia uns dies en un concert a Hostalets de Balenyà.

tastet-gospel-tonis-20152La sala gran i la del mig del Centre cultural Costa i Font quasi es va omplir. Només algunes cadires buides d’entre les 600 que hi havia col·locades. Tastet de Gospel amb més d’una quarantena de cantaires va estar acompanyat per Arnau Altimir a la bateria, Xavi Solé a la guitarra, Joan Rovira al baix, i Guillem Soler al teclat. Tots ells dirigits per Guillem Prat.

Van intrepretar el tema ‘Cap cim és prou alt’, que va ser considerada millor cançó en un dels programes del concurs de TV3. Tampoc va faltar la peça ‘Oh happy day’ en català i ‘Hosanna’, entre d’altres.

tastet-gospel-tonis-20153

COMPARTIR
Subscriu-te
Notifica
guest

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments