Inici Actualitat Carme Forcadell diu a Taradell: “Hi haurà acord perquè nosaltres el farem...

Carme Forcadell diu a Taradell: “Hi haurà acord perquè nosaltres el farem possible”

1
COMPARTIR

carme-forcadell-tonis-2015

La Festa dels Tonis de Taradell 2015 va tenir com a pregonera a la presidenta de l’Assemblea Nacional Catalana, Carme Forcadell. En el seu discurs va parlar del procés català cap a la independència perquè “igual com passa amb la Festa dels Tonis, el procés independentista és possible perquè l’hem fet entre tots”. Forcadell va demanar calma i que el desànim no s’instal·li entre la gent. I va reiterar en més d’una ocasió que “si mantenim la unitat, ens en sortirem”, tot i reconèixer que falta confiança i autoestima al país.

carme-forcadell-tonis-20152La presidenta de l’ANC, acompanyada per membres de l’ANC Taradell, va ser crítica amb els desanimants. “Copso un cert desànim i no puc entendre que ara tinguem el més mínim dubte. El procés no està encallat. En dos anys i quatre mesos hem passat de ser una comunitat autònoma, a ser el proper estat d’Europa, i ho hem fet de manera exemplar”, va sentenciar. També va insistir en què “és tan important el què fem com el com ho fem, amb democràcia i de baix a dalt”.

Finalment, es va atrevir a dir que l’acord entre les formacions polítiques arribarà. “Hi haurà acord perquè nosaltres el farem possible” i va afegir “si no arriba, ens tornarem a mobilitzar perquè arribi”. També va insistir en què el procés d’independència va acompanyat d’un procés de regeneració política, democràtica i de justícia social. I va acabar el seu discurs recordant que “hi ha hagut moltes generacions que han intentat aconseguir el què nosaltres aconseguirem i els ho  debem. Sense el seu esforç, avui no seríem aquí. Recollirem els fruits que els nostres avantpassats han sembrat”.

COMPARTIR
Subscriu-te
Notifica
guest

1 Comment
més nou
més antic més votat
Inline Feedbacks
View all comments
Sergi
Sergi
11 gener 2015 18:16

Ja va sent hora, el president Mas és un covard!