Inici Actualitat Albert Codina és l’Hereu de Taradell 2015

Albert Codina és l’Hereu de Taradell 2015

0
COMPARTIR

albert-codina-hereu-2015

Albert Codina és el nou hereu de Taradell, substituint a Joan Puig. En l’acte dels Tonis 2015 al Centre cultural Costa i Font, es va anunciar el nom de l’Hereu de Taradell 2015 a partir dels més de 1.000 vots populars que s’han fet. Albert Codina ha estat escollit entre cinc candidats, que van ser presentats al públic.

albert-codina-hereu-20152Els altres candidats eren Eduard Costa, Guillem Serrabassa, David Canet i Dídac Ramos. Abans de fer-se públic el nom del nou  hereu, tots ells van haver de ballar una cançó i fer la ja tradicional cursa de sacs davant del públic. Albert Codina es va imposar en les votacions per només 20 vots de diferència respecte a Eduard Costa.

tonis-2015-reconeixement-mossen-baucellsDurant l’acte també es va fer un reconeixement a la Revista Taradell, publicació taradellenca mensual des de 1949. Mossèn Josep Baucells va rebre el reconeixement recordant quan el 1982 es va reanimar la Festa dels Tonis de Taradell. També va anunciar que, segurament per Sant Jordi, publicarà el segon volum de la història de Taradell, centrada en els segles més contemporanis. Josep Casassas, membre de la Comissió dels Tonis de Taradell, va reconèixer que la Revista Taradell havia estat “una peça clau” per demostrar que durant 25 anys s’havia celebrat la festa i obtenir el reconeixement de Festa cultural d’interès nacional.

Al llarg de l’acte també es va comptar amb les actuacions de l’Escola de música de Taradell i de l’Esbart dansaire Sant Genís. També es van projectar fotografies del procés de restauració de la Cabanya de la Roca, que serà la seu de l’Ecomuseu del Blat. Aquí teniu algunes imatges de l’acte.

[shashin type=”albumphotos” id=”63″ size=”small” crop=”y” columns=”max” caption=”y” order=”date” position=”center”]
COMPARTIR
Subscriu-te
Notifica
guest

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments