Inici Actualitat Montse Morcillo Vivet guanya la panera de la Biblioteca de Taradell

Montse Morcillo Vivet guanya la panera de la Biblioteca de Taradell

0
COMPARTIR

panera-biblioteca-2014

Aquest dimecres la Biblioteca Antoni Pladevall i Font ha lliurat la bibliopanera del 2014. L’afortunada ha estat la taradellenca Montse Morcillo Vivet que s’ha endut una panera formada per diversos llibres.

L’únic requisit per participar-hi era omplir amb les dades personals una de les múltiples caselles numerades que optaven al premi. Només hi podien participar durant el mes de desembre els usuaris que fessin ús del servei de préstec de llibres. La casella guardonada ha estat la que coincidia amb les tres últimes xifres del número guanyador del sorteig de la Loteria de Reis. En aquest cas el 487.

COMPARTIR
Subscriu-te
Notifica
guest

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments