Inici Actualitat El bar de can Costa ja té nous responsables

El bar de can Costa ja té nous responsables

0
COMPARTIR

bar-can-costa

Després del termini per rebre ofertes, l’Ajuntament de Taradell ha adjudicat aquesta setmana la concessió per explotar el bar i la terrassa del Centre cultural Costa i Font. Els nous responsables seran la Noèlia Morcillo i la Mercè Juvanteny, que es constitueixen com a una societat civil. Aquesta va ser una de les dues ofertes de Taradell que es van presentar i que l’Ajuntament ha valorat i puntuat per fer l’adjudicació. Les bases de la convocatòria valoraven i puntuaven aspectes com l’experiència laboral en el sector, proposar activitats culturals, millores al cafè o el preu de lloguer.

La concessió de la gestió és per a un any, renovable anualment fins a un màxim de deu. El lloguer serà de 2.700 euros anuals, ja que les bases estipulaven un mínim obligatori de 1.200 euros més la quantitat ofertada (un màxim de 1.500 euros anuals per obtenir la màxima puntuació). Aquest mecanisme serveix per evitar que hi hagi propostes econòmiques de lloguer massa elevades per tal d’obtenir més puntuació i guanyar la concessió, però que llavors el nou responsable no pugui arribar a pagar el lloguer.

El canvi de gestió es farà amb l’inici del nou any.

COMPARTIR
Subscriu-te
Notifica
guest

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments