Inici Actualitat Les nadales solidàries de Taradell recullen 562 euros per a Creu Roja

Les nadales solidàries de Taradell recullen 562 euros per a Creu Roja

0
COMPARTIR

nadales-coral-arpa-gottic-2014

Un concert poèticomusical de la Coral l’Arpa i Gottic Teatre va tancar aquest diumenge a la tarda la campanya solidària de Taradell amb la Creu Roja. Aquesta iniciativa, realitzada per les dues entitats i Protecció Civil-Voluntaris de Taradell, va començar al mes d’agost amb la recollida de més de 1.500 litres de llet destinats al Rebost Solidari.

nadales-coral-arpa-gottic-20144Aquest diumenge en el concert es van recollir 562 euros de les entrades del públic, que es donaran a Creu Roja. El concert va consistir en la interpretació de nadales tradicionals catalanes per part de la Coral i la lectura de poemes relacionats amb el Nadal de poetes catalans com Joana Raspall, Joan Maragall, Jacint Verdaguer o Miquel Martí i Pol per part de Gottic Teatre.

nadales-coral-arpa-gottic-20142

nadales-coral-arpa-gottic-20143

Subscriu-te
Notifica
guest

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments