Inici Actualitat Nadales solidàries a Taradell el 28 de desembre

Nadales solidàries a Taradell el 28 de desembre

0
COMPARTIR

cartell-concert-nadal-arpa-gotticLa Coral l’Arpa i Gottic Teatre faran aquest diumenge un concert de nadales tradicionals catalanes. La proposta tindrà lloc al Centre cultural Costa i Font a partir de les 6 de la tarda.

La Coral interpretarà diverses nadales, mentre que Gottic recitarà poesia d’autors catalans. Magí Reig, Biel Barnils, Andreu Ramírez, Jordi Recoder, Fàtima i Dolors Izquierdo i Eva Molet seran els encarregats de recitar poemes relacionats amb el Nadal de poetes com Joana Raspall, Àngel Guimerà, Miquel Martí i Pol, Joan Maragall, Jacint Verdaguer, Tomàs Garcés, Marià Manent, Josep Carner, Guerau de Liost, Joan Salvat-Papasseit i Josep Maria de Sagarra.

El preu de l’entrada per al concert musico-poètic serà de 5 euros. Tots els diners recaptats es donarar an Creu Roja Osona.

Subscriu-te
Notifica
guest

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments