Inici Actualitat La UD Taradell perd a casa contra el Gironella

La UD Taradell perd a casa contra el Gironella

0
COMPARTIR

udtaradell-gironella2014

Derrota per 1 a 3 de la Unió Deportiva Taradell aquest dissabte a la tarda a la Roureda contra el Gironella. Tots els gols han arribat a la segona meitat.

Durant el primer temps hi hna hagut molta igualtat i poques ocasions. Els visitants jugaven molt directe i el Taradell, ben tancat, buscava els contraatacs. Les millors ocasions, però, han estat pel Taradell. Al minut 15 Canó ha rematat massa alt amb el cap una falta executada des del lateral dret. I abans del descans Martí Pedrón ha xutat massa desviat en una posició forçada després d’una pilota en profunditat.

udtaradell-gironella20142El segon temps ha començat molt malament. Al primer minut el Gironella s’avançava en el marcador amb una paret per l’esquerra i amb un xut creuat. Un minut després Lucho ha estat a punt d’empatar, quan ha caçat una cessió defensiva errònia. Però el porter molt atent i a prop ha aturat el xut amb el peu esquerre.

A l’equador del segon temps ha arribat el 0 a 2. La defensa del Taradell s’ha quedat reclamant un fora de joc i ha perdut uns segons bàsics que el  Gironella ha aprofitat per fer a plaer el segon gol. Tot i algun xut tímid del Taradell, la sentència ha arribat a un quart d’hora del final en una pilota llarga del porter que ningú ha rebutjat i el davanter ha aprofitat el malentès entre defensa i porter per fer el 0 a 3. A l’últim minut Lucho ha fet l’1 a 3 definitiu.

COMPARTIR
Subscriu-te
Notifica
guest

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments