Inici Actualitat Marc Clapés guanya els seus primers punts en una prova internacional de...

Marc Clapés guanya els seus primers punts en una prova internacional de Ciclocròs

0
COMPARTIR

marc-clapes-copa-espanya-valencia

El taradellenc Marc Clapés va aconseguir aquest cap de setmana puntuar per primer cop en una prova internacional de ciclocròs. Ho va fer diumenge a València en l’última prova de la Copa d’Espanya en el Ciclocròs Internacional Ciutat de València. Clapés va acabar 14è a la general i onzè en la categoria Màster 30. D’aquesta manera, va sumar els seus primers punts internacionals.

Un dia abans, el dissabte, també va disputar l’onzena prova de la Challenge valenciana a Vila d’Almussafes, on va ser 17è a la general i 14è en Màster 30. Aquestes dues proves li han servit de bon entrenament per disputar aquest pròxim diumenge el Campionat de Catalunya Trofeu Joan Soler a Manlleu.

COMPARTIR
Subscriu-te
Notifica
guest

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments