Inici Actualitat Un mural de La Crua Realitat i una caminada del Cau col·laboren...

Un mural de La Crua Realitat i una caminada del Cau col·laboren amb La Marató de TV3

0
COMPARTIR

cartell-mural-crua-realitatA banda de la iniciativa de la Biblioteca Antoni Pladevall i Font, diumenge a Taradell hi haurà dues iniciatives més per col·laborar amb la Marató de TV3. En el marc de la Fira de Santa Llúcia hi haurà un mural gegant on tots els nens i nenes que vulguin podran participar pintant-lo, a canvi d’una petita donació. Els protagonistes seran els personsatges de La Crua Realitat, tira d’humor còmica que es publica setmanalment.

D’altra banda, l’Agrupament Rocaguinarda torna a organitzar una caminada per la Marató. Serà diumenge a partir de les 9 del matí amb sortida des de la Plaça de les Eres. També tindran una parada a la fira de Santa Llúcia. Tots els diners recaptats es destinaran a la Marató de TV3, que aquest any està dedicadca a les malalties del cor.

COMPARTIR
Subscriu-te
Notifica
guest

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments